Social Media

 
LEWIS Pulse helpt je door middel van social media een groter publiek te betrekken bij je merk. We geven advies over social media marketing en analytics, bouwen communities en zorgen voor passende branding van je social media kanalen.

Branding

Consistentie in de branding van bedrijfsprofielen binnen social media-platformen geeft een professionele uitstraling aan deze profielen. Wij zorgen voor een look-and-feel die niet alleen past binnen de huisstijl van je organisatie maar die jouw doelgroepen ook direct aanspreekt.

Facebook tab

Facebook-tabs zorgen ervoor dat je Facebook-pagina’s kunt customizen zonder afhankelijk te zijn van de interface van Facebook. Hiermee wordt het bijvoorbeeld gemakkelijker om gebruikers te activeren door middel van winacties.

Tweetwall

Tweetwalls bevorderen interactie tijdens events, door het (gefilterd) tonen van tweets die over het evenement verschijnen. Je vergroot zo het bereik van je evenement door offline en online communicatie over het event te integreren. Daarnaast maak je met een Tweetwall discussies onder deelnemers ook online mogelijk.