Video

 
Als een beeld meer zegt dan duizend woorden, dan zegt video meer dan 25 duizend woorden per minuut. Video brengt je boodschap veel persoonlijker en met meer impact over dan tekst. Daarom is het een erg krachtige PR- en marketingtool. LEWIS Pulse produceert corporate video’s, animatievideo’s, evenementregistraties, casestudies en (straat)interviews.

Corporate video

Een corporate video vertelt in korte tijd het verhaal van je organisatie. Hiermee kun je op een aantrekkelijke manier overbrengen waar je voor staat en krijgen prospects een duidelijk beeld van jouw bedrijf.

Evenementregistratie

Met een evenementregistratie krijgen doelgroepen die niet bij een evenement aanwezig waren in korte tijd een pakkende impressie van dit event. Hierdoor vergroot je het bereik van het evenement. Daarnaast kan de video worden gebruikt als promo voor toekomstige activiteiten en events.

Animatievideo

Animaties helpen je een complex verhaal eenvoudig en visueel aantrekkelijk uit te leggen. Niet verwonderlijk dus dat ze vaak ingezet worden bij (online) productintroducties. Animaties zijn gemakkelijk online te delen, waardoor je online een grote doelgroep kunt bereiken.

Casestudy

Wie kan het beste vertellen hoe goed jouw product of dienst in de praktijk werkt? Juist, je klanten. Met een case study video krijgt de kijker in korte tijd een goed beeld van succesvolle projecten, waarbij klanten hun ervaringen persoonlijk toelichten. Een laagdrempelige manier dus om prospects te laten zien wat je hen te bieden hebt.

Straatinterview

Met een straatinterview video komt een onderzoek of ontwikkeling waarover je publiceert tot leven. Het geeft de meningen van ‘echte’ mensen weer, bijvoorbeeld over een onderzoeksonderwerp of trend. Hierdoor maak je het onderwerp persoonlijker en wordt het gemakkelijker plaatsbaar en deelbaar binnen online/social media.