Web

 
Je website vormt het hart van je online PR- en marketing activiteiten. Een goed vormgegeven en gebouwde website ondersteunt je brand identity, social media, SEO en PR-campagnes. LEWIS Pulse heeft een breed aanbod aan webdesign- en development services. Van corporate websites tot landingpages, blogs, newsrooms, HTML-nieuwsbrieven en longreads.

Blog

Met een eigen blog heb je een ‘contenthub’ in handen waar de visie van jouw organisatie gedeeld kan worden. Het helpt je thought leadership te claimen op relevante onderwerpen, waardoor je als expert wordt gezien binnen jouw markt. Door de blog te optimaliseren voor zoekmachines (SEO) wordt je online sneller gevonden op de onderwerpen die er voor jou toe doen en waarover je op de blog publiceert.

Newsroom

Binnen een newsroom brengen we alle informatie bij elkaar die je over je bedrijf wilt communiceren aan de pers. Hierdoor wordt het voor journalisten heel gemakkelijk om persinformatie te downloaden en terug te zoeken. Social sharing buttons zorgen ervoor dat persmateriaal snel te delen is via social media.

HTML-nieuwsbrief

Om je organisatie te laten opvallen in de inbox van je doelgroepen is een triggerend design cruciaal voor een e-mail nieuwsbrief. Een goed opgemaakte nieuwsbrief of mailer helpt je het verschil te maken, zorgt ervoor dat mailers beter gelezen worden en vestigt de aandacht op het verhaal dat je te vertellen hebt.

Landingpages

Landingpages zijn websites met een beperkt aantal pagina’s. Ze worden ingezet om doelgroepen voor specifieke marketingacties te laten ‘landen’. Bijvoorbeeld om zich in te schrijven voor een evenement of om informatie te downloaden. Dit laatste gebeurt vaak in ruil voor contactgegevens van de ontvanger van deze informatie, waardoor een landingpage dient als tool voor directe lead generatie.

Longread

Longreads zorgen ervoor dat lezers meegezogen worden in jouw verhaal. Door het gebruik van verschillende media (video, graphics, etc.) en interactieve elementen nemen jouw doelgroepen op een prettige manier informatie in zich op die voor jou van belang is. Longreads plaatsen we doorgaans op speciale landingpages of eigen webpagina’s, waardoor we traffic naar jouw eigen kanalen genereren.